Sepsiszentgyörgyön a Szt. József Plébánián alakult 1994. augusztus 17- én, Szabó Lajos plébános jóváhagyásával.

     A kezdeményezők szándéka a plébánia lelki életének föllendítése, olyan személyek bevonásával, akik tévelyegnek, keresnek, vagy nem tartoznak egyetlen lelkiséghez sem.

     Évente kétszer „Élet a Lélekben” szemináriumot tartanak (kilenchetes tanfolyam a keresztény életről) az érdeklődők számára, a személyes Isten-kapcsolat kialakítása és elmélyítése céljából. A szeminárium hétfői napokon van, mostanig közel 1500-an végezték el.

     A nyílt találkozók :
     Kedden 1845- 2100 óráig a Szent József plébánián - élőben közvetítve (Román nyelven is) vagy újrahallgatható a rögzített találkozó az Élő adás menüpontban
     Szerdán 1900- 2100 óráig a Krisztus Király plébánián - élőben közvetítve vagy újrahallgatható a rögzített találkozó az Élő adás menüpontban
     Pénteken 1800- 2000 óráig román nyelven a Szent Benedek plébánián

     Éjszakai virrasztást tartunk minden hónap első péntekén és nagyböjti időszakban minden pénteken este 2200- 0700 között, amely hálaadó szentmisével zárul.

     Több helységben is alakultak ilyen imacsoportok. Kérésre segítettünk az alakulásnál, szemináriumok tartásával és találkozók szervezésével. A találkozók mindenütt heti rendszerességgel működnek.

     Az imacsoport évente egyszer nagytalálkozót szervez minden érdeklődő számára. A találkozókról leírást találnak a Találkozók menüpontnál.
 
Transmisie directă în limba română.


Feliratkozom a hírlevélre.
  Az Isten lélek, ezért, akik imádják, azoknak lélekben és igazságban kell imádniuk”
(Jn. 4,24)
 
 

Összes látogatók
száma:

  Minden csütörtökön helyi idő szerint (Erdélyi időzóna,GMT+2) 2200-től - 2230-ig imaszolgálat van azok számára akik ebben az órában bekapcsolódnak és nincs lehetőségük közösségbe járni. Bárki bekapcsolódhat bárhol tartózkodik bármilyen szükséglettel, kéréssel.

Copiright © 2009-2012

Észrevételek, javaslatok: web [at] eletalelekben.ro